Grafisk

Ikke alt i verden er digitalt, bare ved at kigge sig omkring finder man en verden udenfor internettets skønheder. Dette betyder, at så snart man ikke er online mere, så vil de digitale goder som Jeres virksomhed har arbejdet så hårdt på, forsvinde. Når tryksager først kommer i hånden, så kan de potentielle kunder blive mindet om Jer igen og igen. Det giver også et helt andet professionelt billede, hvis eksempelvis en online webshop eller hjemmeside også findes i den fysiske verden, i en eller anden form.

Ring uforpligtende til os på 71 99 01 02, og lad os snakke omkring grafisk arbejde til din virksomhed.

Skal vi snakke sammen?

Tryk her og lad os ringe dig op

In store

Præsenter din virksomhed og dit produkt på den bedst tænkelige måde.

Kunderne fortæller
Schlebaum er en meget vigtig ressource i vores forretning. Hurtig levering, fleksibilitet og en fornuftig indgangsvinkel til samarbejdet, har gjort at jeg ikke vil tøve med at anbefale Schlebaum til alle, der søger en seriøs designer.

Søren Nielsen, Elements Group

Produkter

Præsenter din virksomhed og dit produkt på den bedst tænkelige måde.

Kunderne fortæller
schlebaum.dk er hurtig til at sætte sig ind i et produkts profil og målgruppe og er altid i stand til at levere en kreativ og sælgende løsning. schlebaum.dk forstår samtidigt at fleksibilitet, høj service, overholdelse af deadlines og levering af korrekt teknisk materiale er vigtige parametre for succes.

Michael Rosenkilde, Nordisk Film A/S

Brochurer

En brochure skal udformes så den sælger dit budskab eller produkt til potentielle kunder. Vi har stor erfaring med at udvikle brochurer der øger kendskabsgraden, og dermed salget. Det er vigtigt at brochuren giver en merværdi for kunden, og ikke kun produktbeskrivelser – dette vil føre til mersalg for Jer.

Kunderne fortæller
God og hurtig kommunikation, udsøgt kvalitet, og sidst men ikke mindst absolut fornuftige priser, i forbindelse med opsætning og tryk af mine brochurer til www.tursiden.dk

Jesper Laugesen, Tursiden.dk

Visitkort

Det er umuligt at sige hvornår man møder potentielle kunder, da det potentielt kan ske overalt! Det kan være i supermarkedet, i en forlystelsespark eller endda når man er ude og motionere. Det vigtigste er at få etableret en kontakt med det samme, og når man eksempelvis agerer på internettet, så er det endnu vigtigere at få etableret en kontakt, der kan huskes til man kommer på internettet igen.

Kunderne fortæller
Et rigtig flot stykke arbejde – til en rigtig god pris!

Heidi Damsbo, Den Grønne Stue

Skal vi snakke sammen?

Tryk her og lad os ringe dig op