Design

schlebaum.dk tager udgangspunkt i dine ønsker, når det gælder et design, der gør din hjemmeside helt unik.

Optimering

En hjemmeside skal i dag være optimeret til både mobiltelefoner og Google – det bliver de, når du vælger at samarbejde med mig. Og de får oven i købet de nyeste teknologier.

Support

schlebaum.dk supporterer, hvor der er behov. Også når din hjemmeside er færdig.

HJEMMESIDEN SKAL SÆLGE DIT BRAND

Jeg plejer at sige, at en hjemmeside er virksomhedens vindue til verden. Det er her, potentielle kunder kan kigge inden for i virksomheden – og få lyst til at kontakte dig, hvis de kan lide, hvad de ser.

Lige som et udstillingsvindue i et stormagasin aldrig bliver pyntet tilfældigt op, bør du også gennemtænke din virksomheds udstillingsvindue – din hjemmeside – nøje. Hvilket udtryk vil du gerne have, og hvilken fortælling vil du kommunikere? Du kan lade dig inspirere af andre inden for din branche eller tænke helt ud af boksen – det er blot vigtigt, at din hjemmeside er helt sin egen.

Hos schlebaum.dk får du en hjemmeside, der er gennemtænkt ned til mindste detalje. Jeg bruger god tid på at designe den, før den bliver programmeret. Naturligvis med input fra dig!

Ring til schlebaum.dk på 71 99 01 02 – så tager vi en uforpligtende snak om din nye hjemmeside. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Fastpris

Hos schlebaum.dk får du altid en fast pris på dit projekt. Dermed har du én pris at gå ud fra og undgår overraskelser undervejs.

Hurtig hjælp

Hos schlebaum.dk får du altid hurtig respons. Jeg stræber efter at besvare alle henvendelser inden for 24 timer – og ofte inden for allerede en enkelt time.

Skræddersyede løsninger

Ingen hjemmesider er ens, og det er dine ønsker og krav, der er i fokus. Jeg tilpasser derfor løsningen, som du gerne vil have den – det giver et færdigt resultat, der passer præcist til dig.

One stop shop

schlebaum.dk er din one stop shop inden for online markedsføring. Mine gode samarbejdsaftaler gør, at jeg kan stå for det hele – i førsteklasses kvalitet, naturligvis.

"...schlebaum.dk er en meget vigtig ressource i vores forretning. Hurtig levering, fleksibilitet og en fornuftig indgangsvinkel til samarbejdet, har gjort at jeg ikke vil tøve med at anbefale Schlebaum til alle, der søger en seriøs designer."

Elements Group - Søren Nielsen

5 / 5 Stjerner

Alle løsninger indeholder:

WordPress

Som dedikeret WordPress-bureau lever og ånder schlebaum.dk for WordPress. Og har stor erfaring inden for systemet.

SEO

Det er vigtigt at holde sig på god fod med søgemaskinerne. Din hjemmeside bliver ikke blot designet efter alle kunstens regler – den bliver også SEO-optimeret med vores modul til optimering af søgemaskiner. Noget, der kan føre til flere besøgende helt fra begyndelsen!

Mange udvidelsesmuligheder

WordPress indeholder næsten uanede muligheder for design, udvidelser, mv. schlebaum.dk kan bl.a. hjælpe med at opsætte kontaktformularer, gallerier og Facebook-integration på din hjemmeside. Hør nærmere om, hvad jeg kan gøre for dig – ring på 71 99 01 02.

Optimering (mobil/tablet)

Smartphones og tablets er fremtiden – og efterhånden den platform de fleste bruger til at gå online med. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside også tager sig godt ud her.

Opsætning af 5 sider

En standardløsning fra schlebaum.dk indeholder opsætning af de fem første sider på din hjemmeside. Det er nok til at komme godt i gang og gøre et godt indtryk på potentielle kunder.

Kursus i WordPress

WordPress er intuitivt at arbejde i, og med et 30 minutters telefonkursus bliver du hurtigt fortrolig med det. Kurset følger automatisk med en standardløsning hos schlebaum.dk.

Udvalgte kunder

Her kan du se nogle eksempler på nogle af mine kunder – og hvad de siger om at arbejde sammen med Schlebaum.dk.

USA Tours

schlebaum.dk har været en enestående samarbejdspartner i udviklingen af vores hjemmeside. Igennem hele forløbet været har der været en god kommunikation og sparring, således at resultatet blev præcis som vi ønskede.

Nordisk Film

Altid i stand til at levere en kreativ og sælgende løsning. schlebaum.dk forstår samtidigt at fleksibilitet, høj service, overholdelse af deadlines og levering af korrekt teknisk materiale er vigtige parametre for succes.

Elements Group

Schlebaum er en meget vigtig ressource i vores forretning. Hurtig levering, fleksibilitet og en fornuftig indgangsvinkel til samarbejdet, har gjort at jeg ikke vil tøve med at anbefale Schlebaum til alle, der søger en seriøs designer.

Lisbeth.dk

Lisbeth.dk er Danmarks største køreskole, og vi har brugt schlebaum til at udvikle både eksterne og interne systemer til vores hjemmesider. Til stor gavn for både elever og ansatte. Vi har været yderst tilfreds med det leverede arbejde.

WORDPRESS ER GRUNDSTENEN

Schlebaum.dk er et dedikeret WordPress-bureau. Har du et spørgsmål, en udfordring eller en idé til noget, der vedrører WordPress, kan jeg hjælpe dig.

WordPress er det mest benyttede CMS i verden, og det er ikke uden grund. En WordPress-hjemmeside giver nemlig uanede muligheder inden for design, funktioner og integration. Muligheder, som schlebaum.dk kan hjælpe med at få det meste ud af.