I Magento er der en lang række af standard tekster, det kunne bl.a. være “Your Cart” “Search” osv. De fleste af disse tekster er oversat i Magento’s sprog filer, men nogle enkelte af dem er ikke oversat. I denne guide vil jeg vise hvordan du ændre disse tekster – eller helt skriver nogle nye hvis du vil ændre standard teksterne.

Først skal du ind i Konfigurationen for webshoppen, den finder du her: System > Konfiguration

oversaet-1

 

Når du er inde i konfigurationen, skal du finde det menu punkt der hedder Udvikler – ligger som oftes som det nederste menu punkt i menuen.

oversaet-4

 

Det første du skal gøre herinde er, at indsætte din ip adresse i boksen Tilladte IP‘er – hvis du ikke gør dette åbner du op for at alle kan se og ændre i oversætningen af Magento. Du finder din ip her www.minip.dk

oversaet-2-1

 

Herefter skal du ned i boksen Inline-oversættelser, og ændre Aktiv for frontend til Ja.

oversaet-2-2

 

Derefter skal vi trykke på Gem konfiguration

oversaet-6

 

Nu skal du gå ud af administrationen og ind på din webshop. Her kan du nu se at alle standard teksterne har fået røde stipler omkring, hvis du kører musen over teksten vil der komme en lille bog frem.

oversaet-7

 

Når du trykker på den lille bog så får du denne popup op. I denne skal du indtaste din nye tekst, og huske at trykke på Submit

oversaet-8

 

Når du er færdig med alle dine oversættelser, skal du tilbage i administrationen, og ændre til at Inline oversættelser står som Nej igen.

oversaet-2-3

 

 

Som sidste punkt skal du ind og slette din cache, og nu er dine tekster er nu oversat.

oversaet-10