Design

schlebaum.dk tager udgangspunkt i dine ønsker, når det gælder et design, der gør din webshop helt unik.

Optimering

En webshop skal i dag være optimeret til både mobiltelefoner og Google – det bliver de, når du vælger at samarbejde med mig. Og de får oven i købet de nyeste teknologier.

Support

schlebaum.dk supporterer, hvor der er behov. Også når din webshop er færdig.

WEBSHOPPEN SKAL SÆLGE DINE PRODUKTER

Når du skal oprette en webshop, er det vigtigt at finde en leverandør, der matcher dine krav til en professionel samarbejdspartner. Med en webshop fra schlebaum.dk får du både god service til en fair pris og en webshop, hvor alt det grundlæggende er i orden. Alt det, der gør, at din webshop får succes. Designet bliver indbydende og tillidsvækkende, så dine kunder føler sig trygge, og produkt- og betalingssider bliver gennemtænkt ned til sidste detaljer, så dine kunder bliver ledt på rette vej. Kort sagt: En webshop, der sælger!

Ring til schlebaum.dk på 71 99 01 02 – så tager vi en uforpligtende snak om din nye hjemmeside. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Fastpris

Hos Schlebaum.dk får du altid en fast pris på dit projekt. Dermed har du én pris at gå ud fra og undgår overraskelser undervejs.

Hurtig hjælp

Hos Schlebaum.dk får du altid hurtig respons. Jeg stræber efter at besvare alle henvendelser inden for 24 timer – og ofte inden for allerede en enkelt time.

Skræddersyede løsninger

Ingen hjemmesider er ens, og det er dine ønsker og krav, der er i fokus. Jeg tilpasser derfor løsningen, som du gerne vil have den – det giver et færdigt resultat, der passer præcist til dig.

One stop shop

Schlebaum.dk er din one stop shop inden for online markedsføring. Mine gode samarbejdsaftaler gør, at jeg kan stå for det hele – i førsteklasses kvalitet, naturligvis.

"...altid i stand til at levere en kreativ og sælgende løsning. schlebaum.dk forstår samtidigt at fleksibilitet, høj service, overholdelse af deadlines er vigtige parametre for succes."

NORDISK FILM A/S - MICHAEL ROSENKILDE

5 / 5 Stjerner

Alle løsninger indeholder:

WordPress

Som dedikeret WordPress-bureau lever og ånder schlebaum.dk for WordPress. Og har stor erfaring inden for systemet.

SEO

Det er vigtigt at holde sig på god fod med søgemaskinerne. Din hjemmeside bliver ikke blot designet efter alle kunstens regler – den bliver også SEO-optimeret med vores modul til optimering af søgemaskiner. Noget, der kan føre til flere besøgende helt fra begyndelsen!

Mange udvidelsesmuligheder

WordPress indeholder næsten uanede muligheder for design, udvidelser, mv. schlebaum.dk kan bl.a. hjælpe med at opsætte kontaktformularer, gallerier og Facebook-integration på din hjemmeside. Hør nærmere om, hvad jeg kan gøre for dig – ring på 71 99 01 02.

Optimering (mobil/tablet)

Smartphones og tablets er fremtiden – og efterhånden den platform de fleste bruger til at gå online med. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside også tager sig godt ud her.

Woocommerce

Webshoppen bygger på WooCommerce, en fremadstormende platform, der giver både dig og dine kunder en professionel oplevelse. WooCommerce er intuitivt og nemt at administrere, og systemet er velegnet til alle former for produkter, både de fysiske af slagsen og de mindre håndgribelige, som f.eks. produkter til download.

Kursus i WordPress

WordPress er intuitivt at arbejde i, og med et 30 minutters telefonkursus bliver du hurtigt fortrolig med det. Kurset følger automatisk med en standardløsning hos schlebaum.dk.

Udvalgte kunder

Her kan du se nogle eksempler på nogle af mine kunder – og hvad de siger om at arbejde sammen med Schlebaum.dk.

USA Tours

schlebaum.dk har været en enestående samarbejdspartner i udviklingen af vores hjemmeside. Igennem hele forløbet været har der været en god kommunikation og sparring, således at resultatet blev præcis som vi ønskede.

Nordisk Film

Altid i stand til at levere en kreativ og sælgende løsning. schlebaum.dk forstår samtidigt at fleksibilitet, høj service, overholdelse af deadlines og levering af korrekt teknisk materiale er vigtige parametre for succes.

Elements Group

Schlebaum er en meget vigtig ressource i vores forretning. Hurtig levering, fleksibilitet og en fornuftig indgangsvinkel til samarbejdet, har gjort at jeg ikke vil tøve med at anbefale Schlebaum til alle, der søger en seriøs designer.

Lisbeth.dk

Lisbeth.dk er Danmarks største køreskole, og vi har brugt schlebaum til at udvikle både eksterne og interne systemer til vores hjemmesider. Til stor gavn for både elever og ansatte. Vi har været yderst tilfreds med det leverede arbejde.

WORDPRESS OG WOOCOMMERCE ER GRUNDSTENEN

Schlebaum.dk er et dedikeret WordPress-bureau. Har du et spørgsmål, en udfordring eller en idé til noget, der vedrører WordPress, kan jeg hjælpe dig.

WooCommerce er et gratis plugin til e-handel, som nemt og ubesværet kan integreres med WordPress. Lige som WordPress er verdens mest anvendte CMS, er WooCommerce den mest populære e-handelsløsning i verden, og det giver både dig som ejer af webshoppen og schlebaum.dk som udvikler af den fuldstændig kontrol over design, funktioner og integration.